ສັບພະຄູນທີ່ກ່ຽວກັັບຜັກກູດນ້ຳ Phak Kut nam
ສັບພະຄຸນຂອງຜັກກູດ
⇛ຫຼັງຈາກຈຸ່ມນ້ຳແລ້ວ, ທ່ານສາມາດຕົ້ມຍອດຂອງຜັກກູດ ຫຼື ໄປຂົ້ວໃສ່ຜັກບົ່ວ, ເຄື່ອງຫອມ. ມັນເປັນຜັກປ່າ ທີ່ປະຊາຊົນນໃນເຂດນີ້ຮູ້ຈັກກັນດີ ແລະ ເປັນແຫຼ່ງໂປຼຕິນທີ່ດີ.
⇛⧭ After soaking in water,
you can boil the young fronds of this fern, or fry them with onion spices. It’s
a common wild vegetable among all people of the area and a good protein source.
ແລະ
ນອກຈາກນັ້ນ ຜັກກູດ ເປັນຜັກທີ່ມີລົດຊາດຈືດອົມຫວານ ແລະ ກອບ, ຍອດອ່ອນ ແລະໃບອ່ອນນິຍົມເອົາມາຮັບປະທານກັນເກືອບທົ່ວປະເທດ
ເພາະລົດຊາດຂອງມັນນັ້ນຖ້າປຸງແຕ່ງດີໆແລ້ວກໍ່ບໍ່ຍ່ອມແພ້ອາຫານຊະນິດອື່ນໆເມືອນກັນ ແລະ
ແຖມຍັງສາມາດ ນຳມາປຸງເປັນອາຫານໄດ້ຫຼາກຫຼາຍຊະນິດເຊັ່ນ; ດ້ວຍການເອົາມາແກງ, ລວກ, ສຸບ, ຂົ້ວ ແລະ
ບາງຄົນກໍນຳມາຮັບປະທານກັບລາບປາ ຫຼື ນ້ຳພິກປາຖືວ່າ ລົດຊາດນັ້ນບໍ່ຕ້ອງເອີຍເຖິງເລີຍ ເຊິ່ງໂດຍຕາມປົກກະຕິ ແລ້ວໃນຊ່ວງລະດູແລ້ງ
ຜັກກູດຈະແຊບກວ່າຊ່ວງອື່ນໆ.
ຕອນທ້າຍເມື່ອໄດ້ກ່າວເຖິງລົດຊາດຂອງການຮັບປະທານຜັກກູດ
ຫລອງມາອ່ານກ່ຽວກັບຂໍ້ດີຂອງຜັກກູດອີກເທື່ອໜື່ງ ເມື່ອທ່ານຜູ້ອ່ານໄດ້ຮັບຊາບຄົງຈະຢາກຈະຫາຊື້ມາຮັບປະທານກັນແນ່ນອນເພາະສັບພະຄຸນຂອງມັນນັ້ນເວົ້າໄດ້ເລີຍວ່າບໍ່ທຳມມະດາແທ້ໆເລີຍ. ຜັກກູດຍັງມີສັບພະຄຸນທາງດ້ານຢາຮັກສາ ແລະ ເພີ່ມພູນບາງສິ່ງໃາຮ່າງກ່າຍເຊັ່ນ; ເມື່ອເຮົາຮັບປະທານແລ້ວ
ຈະສາມາດຊ່ວຍບໍາລຸງຮ່າງກາຍໃຫ້ສຸຂະພາບແຂງແຮງ ແລະ ປ້ອງກັນພະຍາດໄດ້ອີກດ້ວຍ, ຊ່ວຍເສີມສ້າງຮ່າງກາຍໃຫ້ແຂງແຮງ
ຊ່ວຍເພີ່ມພູມຄຸ້ມກັນ ແລະ ຊ່ວຍຕ້ານອະນຸມູນອິດສະລະ, ອຸດົມດ້ວຍທາດເຫຼັກ
ແລະ ເບຕາແຄໂຣທີນ ການກິນຜັກກູດ ຮ່ວມກັບຊີ້ນສັດ
ຈະຊ່ວຍໃຫ້ຮ່າງກາຍດູດຊຶມແຮ່ທາດຕ່າງໆໄດ້ດີຂຶ້ນ ແລະ ຍັງບຳລຸງຮ່າງກາຍອີກດ້ວຍ.ໃບຜັກກູດ ເອົາມາຕົ້ມເປັນນໍ້າດື່ມ ຊ່ວຍແກ້ໄຂ້ຕົວຮ້ອນ, ຊ່ວຍດັບຮ້ອນ ເຮັດໃຫ້ຮ່າງກາຍປັບສະພາບອຸນຫະພູມ
ໃຫ້ເຂົ້າກັບລະດູໄດ້, ຊ່ວຍຫຼຸດລະດັບຄໍເຣດເຕີຣໍໃເມັດເລືອດອີກດ້ວຍ.
ແລະ ນີ້ກໍຄື ສັບພະຄຸນຂອງຜັກກູດນັ້ນເອງເດີ້ ທ່ານຜູ້ອ່ານທັງຫຼາຍ
ແຫຼ່ງທີ່
ເຊິ່ງ ເຮົາໄດ້ ຄັດມາຈາກ
Medicinal
plants used in Nam Kan National Park an ethno-botanic survey in Hmong, Lue and
Lamet communities
ຢ່າພື້ນເມືອງ
ທີ່ນຳໃຊ້ໃນປ່າສະຫງວນແຫ່ງຊາດນ່ຳກ່ານ
ການສຳຫຼວດໃນຊຸມຊົນຊົນເຜົ່າ
ມົ້ງ ລື້ ແລະ ລະເມດ.
sdata tool Download
ตอบลบproduct key hitman pro 3.8.20
ตอบลบPUBG Pc Crack
RoboForm Crack